...
Ny hemsida och fler nyheter från Nordisk Bioplastförening

Nordisk Bioplastförening har lanserat en ny, fräschare hemsida och samtidigt ökar man sin rapportering kring intressanta nyheter inom det snabbt växande bioplastområdet.

Sedan tidigare har Nordisk Bioplastförenings hemsida en automatisk nyhetsuppdatering, som bygger på att alla nyhetsartiklar på packnews.se, som handlar om – och är taggade med ordet ”bioplast” – publiceras på föreningen hemsida.

Med den nya utökade nyhetsbevakningen publicerar man nu flera gånger i veckan även andra nyheter inom det snabbväxande bioplastområdet. Dessa nyheter publiceras för sig, medan den automatiska nyhetsrapporteringen från Packnews kring förpackningsrelaterade bioplastnyheter fortsätter som vanligt.

”Även om bioplaster blir allt vanligare i förpackningar, så används bioplast i dag i så oerhört många andra produkter än förpackningar. Det vill vi spegla genom att ge föreningens medlemmar och alla andra, som läser Nordisk Bioplastförenings hemsida, en utökad och bredare nyhetsrapportering”, säger Hans Friedsam, som är ordförande i Nordisk Bioplastförenings styrelse.

Nordisk Bioplastförenings hemsida hittar du HÄR!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bioplast Nordisk Bioplastförening

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK