...
nord emballage och Packnews.com blir officiell mediapartner till Scanpack!
Hans Friedsam, VD och marknadschef i Trade Promotion Förlag, som ger ut nord emballage och Packnews, gör tummen upp för det kommande samarbetet med Scanpack 2018.
Scanpack – norra Europas största förpackningsmässa – äger rum nästa gång 23 – 26 oktober 2018 på Svenska Mässan i Göteborg.

Ledningen för Scanpack 2018 har utsett tidningen nord emballage och tidningens nätsidor med dagliga nyheter, Packnews.com, till officiell mediapartner för mässan. Beslutet grundar sig på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete vid tidigare Scanpack-mässor och innebär samarbeten på en rad fronter fram till, under och efter mässan.

”Som en marknadsledande facktidning i branschen så är vi mycket nöjda över att ha blivit utsedda till officiell mediapartner och har på så vis knutit ett närmre samarbete med mässan”, kommenterar Hans Friedsam, VD och marknadschef på tidningen. 

”Vi kommer som vanligt att ha en omfattande redaktionell bevakning och kommer åter att arrangera vår populära Oktoberfest, som vi brukar kalla ”Göteborgs bästa After Work” under mässveckan. Den här gången kommer vi att krydda med lite överraskningar för publiken”, berättar Hans Friedsam..

Sedan snart ett år producerar Trade Promotion Förlag, som ger ut nord emballage och Packnews, även tidningen Livsmedel i fokus och i denna kommer mässan också att bevakas på flera sätt. 

”För alla företag, som planerar att marknadsföra sig i mässnumren, är partnerskapet något av grädden på moset. Spridningen av tidningen ökar ytterligare genom att den kommer att finnas på många platser i hallarna samt i samtliga entréer, vilket naturligtvis innebär ett mervärde”, säger Hans Friedsam.

”Vi ser med glädje och tillförsikt fram emot Scanpack. Norra Europas största förpackningsmässa är alltid en höjdpunkt för branschen och nästan alla är ju där”, avslutar Hans Friedsam.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-28

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK