...
Till sommaren blir det VD-skifte i Packbridge
Johan Mårtensson lämnar sin VD-post i Packbridge senaste den siste juni i år.

Förpackningsklustret Packbridges VD Johan Mårtensson har fått ett nytt jobb som innovationschef på Duni AB och lämnar sin post i Packbridge senast den siste juni i år.

Packbridge, som etablerades 2011 av bland andra Packnews chefredaktör Bo Wallteg, har i dag en position som ett av de ledande förpacknings- och innovationsklustren i Europa. Antalet medlemmar är över 200 stycken och bland de senast tillkomna medlemsföretagen märks de två stora livsmedelsbolagen och -varumärkena Nestlé och Mars.

Johan Mårtensson har varit VD i Packbridge sedan oktober 2015 och dessförinnan var han Senior Project Manager i klustret och som sådan bland annat ansvarig för implementeringen av den öppna innovationsplattformen OpenUp, som riktar sig till livsmedels- och förpackningsindustrin.

Nu går alltså Johan Mårtensson vidare till nya utmaningar som innovationsansvarig vid Malmö-baserade Duni AB. Tjänsten innebär bland annat att Johan ska resa runt i världen och hitta nya idéer och koncept till produkter och tjänster, vilka kan appliceras på Dunis omfattande produktportfölj.

”Det var ett erbjudande och en utmaning jag inte kunde tacka nej till”, säger Johan Mårtensson.

Sökandet efter en ny VD till Packbridge har redan inletts. Enligt arbetsbeskrivningen söker man en person – gärna med förpackningserfarenhet – som är utvecklingsinriktad och nytänkande och som tillämpar modernt ledarskap med hög flexibilitet.

Johan Mårtenssons uppsägningstid går ut den siste juni i år, men styrelsen för Packbridge hoppas att man ska ha en efterträdare på plats innan dess.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bo Wallteg Duni Övrigt Packbridge Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK