...
Lexit utökar organisationen med förpackningsavdelning
Två tredjedelar av personalen i den nya förpackningsavdelningen: t.h. ansvarig chef Annett Malmo och t.v. kundkonsult Ida Lillemo. (Bild Lexit Group)

Skandinaviska Lexit Group har utökat sin organisation med en ny avdelning som fått beteckningen ”Packaging” och som ska vidareutveckla Lexit Groups produkter och kunskaper inom förpackning och produktmärkning, med ett stort fokus på miljö och hållbara lösningar.

Avdelningen Packaging, som ska komplettera Lexit Groups övriga avdelningar, ska i första hand ha ett övergripande ansvar för projektarbetet inom avdelningarna som sysslar med etiketter och märkning. Med inrättandet av en speciell förpackningsavdelning vill Lexit Group ytterligare profilera sig som en totalleverantör inom sitt område.

Ansvarig för den nya avdelningen, som började verka den 1 februari i år, är Annett Malmo och hennes uppgift blir att lotsa projekt i hamn och att delegera ansvar och arbetsuppgifter med målet att hitta de mest lönsamma och effektiva lösningarna för varje enskild kund. Till sin hjälp får hon affärsutvecklaren Gunnar Herseth och kundkonsulten Ida Lillemo.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-03-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Förpackningsutveckling Lexit Märknings- & Etiketteringsutrustning Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK